Sunday, 22 January 2012

Bestnya di Telok Kachang....

          

           Today my good friend ( classmate in primary school ) jemput makan kenduri kawin anak dia.It was in Telok Kachang.My kampung dulu. Best tak terkata jumpa kawan2 yang lama berpuluh tahun tak jumpa.

              Yang tak kenal kita pun ada.
              " Rumah aku belakang umah hang dulu." La jenoh dok explain pula..
               Last2 lepas dok terkebil2 biji mata  baru lah...
              " Nah ka ni ? ha aku ingat dah.Sorry muka hangpa jadi belain " Pulak ...
              Then salam orang tu salam orang ni, yang bestnya bila nak balik orang dapat kotak kecik, my sister and I dapat special bag yang di dalamnya ada benda2 lain... Thanx Ein..

                                    My sister in law.She's married to my second brother..

     Balik kenduri terus pi umah my auntie. Tengok2 persiapan terakhir sebelum kenduri lusa 25th January.Her inlaws dah mula sampai. So kerana kerja pun tak ada nak buat, kami ambik gambag la..

                           With my sister Mazila and sister inlaw Azizah..at my auntie's house. tak ada apa nak jual, jual senyum pun jadilah....


....

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete