Tuesday, 26 August 2014

ala pandora from Angie..



               To my dearest friend Angie. This is the photo I promised you..of course with the bracelet ala pandora gubahan you sendiri.

                        Ni at the canteen pagi tadi..ada kawan melawak dia ambik gambar tak dak mata..he he.but the bracelet is clearly seen here.You see I wear both including the complimentary one from you..nampak sangat tamak cikgu ni..he he.

             Ni my pupil tolong ambik lain..yang ada mata punya ha ha..well tq so much for all the trouble you took to send it to me.menyeberang lautan lagi ..
             Hopefully you keep on producing even yang lebih cantik dari yang ni untuk peminat2 barang ni..Tq again my friend Angie.

11 comments:

  1. Cantik...adik ipar kak zai pergi Korea kat sana banyak jual sebiji macam pandora. Kalau yang real harga dia mahal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. syg sekali tk prnah smpai Korea msti bnyak pilihan kan?

      Delete
  2. Replies
    1. Nieda, dah yg ambik gmbaq pun budak2 kecik.cikgu pulak tk pndai adjust.he he

      Delete
  3. Berkenan pulak tengok. Nak beli Pandora bukan tak berduit tapi rasa macam duit tu diperlukan kat tempat lain yang lebih penting.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la dgn saya.kalau nk hbis beribu utk bnda ni tk snggup.Emas tk pa.pelaburan.

      Delete
  4. Waa.....cantik. Dipakai oleh pretty woman, it looks more beautiful

    ReplyDelete
  5. Hi dear gorgeous IM, gosh sorry, lambat pula I comment, Baru nampak your this post. Aww.. thank you so much for using them bracelet ala Pandora. No problem lah hantar seberang laut hahaha.. kan post office dekat je.. So ok lah tu.. I pun selalu kat post office especially when time order barang2.
    Kalau ada lain yang berkenan, well just call hehe.. Ye lah, for casual wear ok lah kan.. biar yang mahal punya guna for special occasion.

    Thanks dear, take care and have a lovely evening.

    ReplyDelete
  6. Hi IM, i nak gelak pula,, siapa lah pulak ambik gambar takde muka hahahaha.. adoiii...haha... Nasib baik yang satu gambar tu ok.. and wow you look gorgeous.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi swtheart. tq again for this lovely thng.now di A Star pun dah ada kalau nk tukar2. tapi tk smpat nk beli.sibuk sgt.

      Delete