Thursday, 21 August 2014

kenduri niece..


  Kenduri my niece. msti la smpai awai awai kan..tengok hiasan Dewan Warisan Kangar. Pernah 2 kali menyanyi di sini dulu2...

             Semua family members pakai baju color ni..not my favourite color because dah la kita gelap, I know I will look even darker in this color. Tapi dah depa set semua pakai color ni terpaksa la..he he..So nak bagi balance I put on tudung biru to cool down the bright peach tone.



          Photo corner...posed la just to mark the day.Tapi bila orang dah penuh tk sempat lagi ambik gambar.sibuk tengok itu ini.make sure majlis runs well till the end of the day. Apatah lagi kawan rakan jauh dan dekat semua mai.


       The next day di rumah pengantin lelaki. Me and my sweetheart Sara. Dah nmpak dia letih , panas..muka dah masam.Tok masih lagi dok senyum meleret.....

13 comments:

  1. Cantikla...sesuai pulak dikenakan dengan tudung biru dan handbag cream.

    ReplyDelete
  2. color block pesen sekarang
    dah xpelik pakai kaler tudung x sama ngan baju
    janji gojes, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. irfa, betul betul betul.sekarang kdg2 org pakai hijau dgn merah..dulu mana berani try color mcm tu

      Delete
  3. Suami Aina kalau pakai kaler block gitu mau di jeling2 nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ckp pk Tuan , tk yah cmburu,you ttap setia punya..he he

      Delete
  4. Hi gorgeous IM, wow, you look so beautiful in blue tudung and peach bajukurung. Love the colour combination especially that white handbag. I super love it!!
    Si comel Sarah look so cute hahaha she look bored. biasa lah budak2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dearest Angie, bag tu jarang2 bawa..sbab syg terlebih.bawa masa mjlis2 saja..yes hari tu Sara memang letih makan pun sikit.rupanya the next day dia demam, patut nmpak letih.

      Delete
  5. IM, cantek sgtlah u pakai colour tu...berseri2 jer. Anyway kl org dah lawa pakai apa2 pun lawa jugak so u must admit that

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru satu color tu dlm almari.lain semua biru dgn emerald green.yang paling saya takut ialah kuning , brown dan orange.memang pntang.I look a fright in those.

      Delete
  6. Kak IM, you look beautiful. Mana ada gelap kak. And that girl is your granddaughter? Wow....amazing. Who would believe that? Kalau kata your daughter, barulah orang percaya. Anyhow, you look happy... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Aziela.amacam ? dh sihat ke? lain kali jln elok2.mata tengok bawah saja tau.kesian, tk pa lpas ni dh baik boleh balas dendam pi jln2 dgn ck Abe and Adam.

      Delete
  7. Ait.. mana ada kulit gelap teacher.
    Masih nampak lagi tu hahahahaha.

    ReplyDelete