Saturday, 21 June 2014

On a special friend's birthday.


   Birthday kawan yang sorang ni memang tk akan lupa.Sejak muda msti beli hadiah.So is she on my bthday.
   At 11 am saya dah terpacak kat sekolah..where she was having a course. Dia terkejut.but it was a pleasant surprise.
  Walaupun selalu jumpa but as usual she  looks so good in her loose red blouse with a small chain belt..and a flair skirt.. bergaya macam selalu.
  5 series bukan tak boleh bergaya ..asal sopan dan manis di pandang...jadi nenek pun takkan expect us to wear baju kurung all the time kan? he he.
  

               Me and the bthday girl. A bouquet of roses.. dalam beg tu ada dress cantik.May Allah bless her with many good returns of the day...nmpak dia happy..selamat panjang umur my friend.! !






.

7 comments:

  1. salam..alahai sapa yg tak happy bila diberi penghargaan sbg seorg kawan mcm tu...semoga persahabatan cikgu dgnnya hingga ke jannah...opp dua2 sama cantik..sama vouge..

    ReplyDelete
  2. dua2 pon masih meletop debom... apa ada pada angka... (^_^)

    ReplyDelete
  3. .tq dear for pujian atas angin tu. rasa melayang tinggi di awan...he he

    ReplyDelete
  4. Waaahhh...cantiknya dia....

    ReplyDelete