Saturday, 11 February 2012

Just days before he becomes someone's husband...

 .
            Dont  know what to say or how I feel. sorang lagi anak dah nak kawin.. My son, Ahmad Khazimi .happy ? excited ? touched? all in one..

           Satu-satunya anak yang never serious. Just look at all his photos below. you will see why I said so..a joker in the family.
          When he told me he is seeing someone and wanted to get married, we all laughed.. Betul ke? lawak ke sungguh2..
           I tak ada sebarang objection. My son is in love and he wants to share his life with a special girl..so as a mother I sokong 100%..

           "Dia orang Kelang mak, architect juga macam abang..2 years my junior "

        ..thats all I know..During the enggagement time, dah set tarikh kawin 11th March akad nikah di Kelang.

                                 
                              Look at him, walau seribu orang tengok dia tak kisah..                                   
                   Buat serious tapi kami semua gelak..dengan selipar jepun di mana he goes..kecuali to the office.


                                                            Ish ish...


                          Forced to be serious during bacaan doa selepas engagement..

                                            Selesai majlis, back to his old self..


             Dengan telephone mainan Sara, pak chik Guard dok tengok pun heran...Suka usik Faten..pantang jumpa


                             Cukup sayang dengan Sara.He is eager to have a child cepat2 lepas kahwin..another cucu for me..he he



                                                               Lagi dengan Sara


                                                Tengok ...macam dia sorang di situ..


                                                              Another one he he

         Dengan kawan2.Orang lain pose biasa..Dia ? ? Masa kerja di office tak tau la macam mana ..


                                     Nak drive...Sempat melawak lagi  .With fiancee Raihan..


                      Dengan kakak..yang jadi penjaga dia , penasihat di KL..In the background their photos masa kecik2..kerja dia la tu, semua dia edit jadi black and white..

                                              Dengan tok..

                                            Pose di mana pun macam ni lah...

                                  Di awal pagi raya selepas balik sembahyang raya..


                                 His Shah Rukh Khan's nose...gambar ni nampak mature sikit..

                                     Di Bali...dengan yellow belt dia..adoi..Dia tak peduli kalau ada orang tengok pun..Kurus kering masa ni ..forced him to eat.Dia pun naik jemu mak dok call suruh makan...akhirnya now dah touched 55 kilos...recently balik kampung nampak la berisi sikit..I reminded him, kurus sangat nanti tak segak pakai baju Melayu ..nampak macam hanger ...


                                                           Kah kah kah

                                 Among friends..semua dah faham dia...tak terkata..
                                 Tu dia..selipar jepun tak lekang di kaki.in action tepi laut..


           On his birthday, With Suhail,Photo during Famila's wedding.Nampak serious sikit .He is a good son. Just like his name which means "Orang yang menahan kesabaran.."Ingat pesan mak and tengok lah contoh2 orang baik2.".I know he will be a good and responsible husband to Raihan Suhaila ..InsyaAllah...


 ...

2 comments:

  1. Best baca... btw, khazimi bukan maksudnya yang menahan kemarahan ka? heheh. n abg pakai sliper gak p ofis! hohoho

    ReplyDelete
  2. like it IM, your son always be himself

    ReplyDelete